6:52 PM

Testimoni G6PD & Set Menyusu

Khas buat ibu2 yang mempunyai anak yang mengidap G6PD, ramai ibu2 yang risau "boleh ke saya makan Set BF Shaklee ni?" (Tahniah! Anda ibu yang peka dan concern yang ingin memberikan yg terbaik untuk anak anda, SUSU IBU!) Jawapan kepada soalan anda itu ialah "SUDAH TENTU BOLEH! Kerana Shaklee is 100% natural & 100% halal" tapi anda mungkn ingin mempertimbangkan beberapa faktor dahulu.
Set Breastfeeding yang saya syorkan sebelum ini mengandungi 4 jenis vitamin asas iaitu Vitalea, Vita C, B Complex & Alfalfa. Tetapi bagi ibu yang menyusukan anak mengidap G6PD boleh bertukar ke Set khas iaitu Eu-Four-Pack yang mengandungi Vitamin asas yang sama, just tukarkan Alfalfa kepada Ostematrix (kalsium) kerana kemungkinan besar pesakit G6PD alah terhadap alfalfa, Tetapi ada juga ibu2 yang boleh makan Alfalfa dan tidak efek pada baby, mereka hanya makan 1 biji shj sehari (aturan makan yang sebenar 3 biji sehari). Saya sharekan testimoni mereka disini.

set ni juga sesuai untuk ibu yang alah terhadap Alfalfa & Ibu yang mengidap Anemia (kurang darah)
Jom kita tengok testimoni2 POSITIF daripada pengguna Shaklee!Untuk kesan yang lebih optimum boleh add-on ESP, antara hot product Shaklee, kerana khasiatnya yang ALL IN ONE


 Ready stocks available! 
    Hubungi Yaya | SID 1072506 

    PM/Whatsapp/WeChat | 017 360 4001

    COD area: Kuala Lumpur, Gombak, Taman Melewati, Wangsa Maju, Keramat, Ampang, Putrajaya,Cyberjaya, Cheras, Sri Rampai, Kg.Bharu, Sri Rampai, Jalan Tun Razak, Jalan Semarak, dll.

No comments:

Post a Comment

Ready stock ALWAYS available!!

Ready stock ALWAYS available!!