11:02 PM

Set Slimming

Nak kuruskan badan dengan sihat dan semulajadi? saya ada beberapa cadangan supplement untuk anda. Kebanyakan customer yang dah cuba memang berkesan...Bukan kurus je tau uolls dapat...Kulit cantik..badan pun sihat..biasanya untuk kuruskan badan ni kena la ada agent untuk Detoks kan. Di Shaklee kita syorkan untuk detox dengan Herbalax dan Alfafa. Kenapa kena detox ye..Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, baru badan kita dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Kunci asas untuk kurus ni dengan detox la.



HERB-LAX
* untuk mereka yang ingin mengurangkan berat badan,
selalu mengalami sembelit,
* untuk mereka yang menghadapi masalah sistem penghadaman,
pertama kali mengambil suplemen/ vitamin/ makanan tambahan 
* Untuk detox usus, jadi vitamin akan lebih mudah diserap oleh badan kita. Ia selamat diambil oleh ibu menyusu! 

ALFALFA
* mencuci usus dan membuang sisa toksin dalam badan
* meneutralkan asid dalam badan
* membantu masalah penghadaman dan pencernaan
* melegakan sembelit
* membuang angin dalam badan
* membersihkan toksin
* menyikirkan lemak dan kolestrol
* mencuci hati, darah dan usus

LECITHIN
* Lecitin memecahkan serta mencairkan lemak terutama kolestrol jahat
* Ia menurunkan total serum kolestrol dan meningkatkan kolestrol baik(HDL)
* Membantu kawal paras triglycerides.
* Membantu memecahkan lemak badan dan megurangkan lemak yang tersendat di pembuluh pembuluh darah
* Mengurangkan kesan buruk yang wujud dari masalah kolestrol


Bagi yang mempunyai budget lebih saya syorkan untuk mengambil Set Slimming ni beserta dengan ESP atau Cinch atau Omega. ATAU ye....jangan terkejut pula kenapa banyak sangat. ok ini setiap fungsi nya boleh pilih.




ESP
* Memberi rasa kenyang/mengawal selera makan
* Menguatkan otot yang berfungsi memecahkan lemak
* Membantu pembaharuan sel. Membina otot baru supaya tidak menggeleber
* Kekal bertenaga sepanjang hari
* Jika anda menyusu badan memang sesuai untuk diet anda, dan membantu penghasilan susu badan 




OMEGA

* Meningkatkan hormon Leptin yang mengawal selera makan
* Membakar Lemak dengan lebih cepat
* Meningkatkan metabolisme





CINCH SHAKE MIX* Protein membantu meningkat metabolisme tubuh
* Meningkatkan perkembangan otot(tidak menggelebeh)
* Menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak
* Protein boleh membakar kalori sehingga 35%







Kalau tak tahu mana nak pilih boleh hubungi saya untuk konsultansi percuma kat bawah ada contact details saya.kalau kat fb..boleh add frens..lepas tu pm sy...kalau nak cepat reply...sms/whatsapp.jangan malu-malu.... ;-)

Ready stocks available! 
    Hubungi Yaya | SID 1072506 

    PM/Whatsapp/WeChat | 017 360 4001

    COD area: Kuala Lumpur, Gombak, Taman Melewati, Wangsa Maju, Keramat, Ampang, Putrajaya,Cyberjaya, Cheras, Sri Rampai, Kg.Bharu, Sri Rampai, Jalan Tun Razak, Jalan Semarak, dll.

No comments:

Post a Comment

Ready stock ALWAYS available!!

Ready stock ALWAYS available!!