11:21 PM

PERIOD PAIN?? ATASI DENGAN PRODUK SHAKLEE!!!

Bagaimana GLA membantu?

Asid gamma linolenik (GLA) adalah asid lemak penting yang ditukarkan di dalam badan ke dalam bentuk hormon seperti sebatian yang dipanggil prostaglandin, yang mengawal banyak fungsi badan (contohnya fungsi T-limfosit). Prostaglandin berlaku dalam beberapa bentuk, yang mungkin anti-radang atau pro-radang. Pemakanan yang mempunyai asid linolenik gamma berupaya menghasilkan prostaglandin anti-radang. Prostaglandin anti-radang menghalang pembangunan gangguan autoimun / radang, dan kajian klinikal telah menunjukkan suplemen dengan asid linolenik gamma mempunyai manfaat berikut:

-mengurangkan simpton PMS( prementrual sydrom) seperti period pain, kejang dan sakit payudara.
-mengurangkan simpton ekzema
-mengurangkan simpton artritis reumatoid

Bukti Kajian keberkesanan Asid Linolenik Gamma (GLA)? 


Pelbagai kajian klinikal telah menunjukkan paras abnormal 'asid lemak penting' dikaitkan dengan gangguan haid. Serta manfaat daripada suplemen asid gamma linolenik pada kesakitan haid (PMS) dan kesakitan payudara (mastodynia); (Horrobin et al, 1983; Brush et al, 1984; Puollakka et al, 1985; Gately & Mansel, 1991; Gately et al, 1992.



"salam Ida,

thanx, gla dah diterima. tq so much for your fast response and being a good supplier
so far saya ambil 1 biji 2x (pagi and malam)
before this i ada period pain yang sgt teruk sampai tak boleh nak bergerak mana2.
bila ambil gla, sakit tu kurang and i boleh berjalan.
no doubt, shaklee is a very good supplement. definitely will purchase through u again
tq !"


Kak Lina:   Liza ada stok GLA kt opis tak?

Liza:    Kat rumah adalah kak.
Kak Lina:    Akak perlukan segeralah GLA tu. Anak akak ni dah berguling-guling period pain. hari tu masa makan GLA ok je, takdek pn macam ni.. Ni dah habis diorang tak bagitau akak pun.. Geram betullah.. ni dah sangkut kat tepi jalan ni dia tengah sakit perut. Takpa, malam nanti akak datang rumah Lizalah ambil GLA tu ya.

Jangan biarkan anda atau insan yang anda sayangi dibebani rasa sakit semasa haid..hubungi Yaya untuk mencuba produk GLA Shaklee dan dapatkan HARGA ISTIMEWA dan TIPS PEMAKANAN GLA daripada Yaya sekarang!


 Ready stocks available! 
    Hubungi Yaya | SID 1072506 

    PM/Whatsapp/WeChat | 011 3174 6901

    COD area: Kuala Lumpur, Gombak, Taman Melewati, Wangsa Maju, Keramat, Ampang, Putrajaya,Cyberjaya, Cheras, Sri Rampai, Kg.Bharu, Sri Rampai, Jalan Tun Razak, Jalan Semarak, dll.

No comments:

Post a Comment

Ready stock ALWAYS available!!

Ready stock ALWAYS available!!