12:18 AM

Set Bersalin Shaklee Terbaik Premium?

Perlukah kita kaum ibu menggunakan Set Bersalin Shaklee Premium? 

Itu persoalan yang bermain di minda saya semasa mengandungkan anak pertama.Pengalaman saya berpantang guna set bersalin jenama lain sebelum ini memang kurang memuaskan. 

Dan pastinya saya juga sangsi dengan set Shaklee, kawan kawan juga mesti sedang mencari jawapannya.

  1. Set bersalin yang baik boleh digunakan untuk bersalin normal dan pembedahan.
  2. Tak perlu tunggu dua minggu, terus boleh makan lepas bersalin. Bukan Jamu
  3. Kelebihan Set Shaklee, 100% semulajadi, ada sijil halal dan mudah digunakan.

Bila boleh makan? Serta merta selepas bersalin
Cara Makan Set Berpantang Ni Macam Mana? BOLEH TANYA SAYA..

Macam mana nak contact dengan Facebook? https://www.facebook.com/yaya.muhamed 

Banyak lagi kelebihan Set Bersalin Shaklee untuk manfaat kesihatan ibu dan anak. Insyaallah kita akan ulas di masa akan datang. 

Anda Akan Mendapat 5 Faedah Dari Artikel Ini

1. Bagaimana Memilih Set Bersalin Terbaik?
2. Review Ikhlas Set Bersalin Shaklee
3. Harga Set Mampu Milik Shaklee. Cara Dapat Diskaun
4. Testimoni Pelanggan Mabuk Cinta Dengan Set Ini
5. Kelebihan Tangkap Cintan Set Berpantang Ini
Bagaimana Memilih Set Bersalin Terbaik?

  • Terlalu banyak produk yang terdapat diluar sana yang menjanjikan 1001 kelebihan. Macam Mana Nak Beli Set Bersalin Terbaik?
  • Sudah pasti kita mahukan yang terbaik untuk kesihatan diri dan anak yang dilahirkan kelak.
  • Perasaan letih, penat , stress dan kesakitan semasa bersalin sekiranya tidak ditangani dengan baik akan memberi kesan mudarat jangka panjang kepada kesihatan kita. 

  • Kekurangan pengalaman dan ilmu menjadikan kami banyak melakukan kesilapan semasa proses pantang. Susu badan yang dihasilkan tidak berterusan dan kuantitinya sedikit. 
  • Tapi terus terang YAYA katakan, Harga Set Bersalin Shaklee Jimat dan Berbaloi sangat dengan kualitinya.
  • Badan terasa lebih bertenaga, muka kembali merah dan kelihatan bermaya, langkah kembali deras dan berjaga malam untuk menyusukan anak tidak memenatkan.
  • Suami pun lebih gembira dengan perubahan positif ni. Siapalah suka isteri tak sihat. Suami suami mesti sayang buah hati masing masing kan.
  • Memang lainlah pengalaman berpantang dengan Set Bersalin Shaklee.
  • Pengajaran ini membuatkan kami mencari cari Set Bersalin terbaik dan Alhamdulillah telah kami temui jawapannya.
  • Sesiapa nak tahu cara kesan tanda awal kehamilan, boleh baca dalam blog ni. Yaya dah kongsi 10 tips mudah kesan kehamilan
  • Semasa awal kehamilan, ramai ibu mempunyai morning sickness yang teruk. Diet untuk ibu mengandung amat penting.
  • Makanan berkhasiat perlu diambil. 
  • Perjalanan jauh ke tempat kerja setiap hari amat melesukan dan vitamin serta supplemen Shaklee memang membantu. 




  • Tubuh terasa lebih bertenaga dan ringan. Bagi kelahiran seterusnya kami merancang untuk menggunakan Set Bersalin Shaklee kerana testimony daripada rakan rakan sekeliling dan juga pembacaan internet. 
  • Ada rakan saya yang berpantang tu tak seperti ibu berpantang pun. Cergas macam biasa semasa mendengar khabarnya. Memang bagus, tak putus putus pujian meniti dibibir
  • Ibu ibu boleh search di google. Rata rata penggunanya amat berpuas hati. Lebih lebih lagi mereka yang pernah melalui saat sukar melahirkan anak dengan cara caeser. 
  • Luka jahitan dan kesakitan yang dialami membuatkan sesetengah dari kita trauma untuk bersalin kembali.
  • Harga Set Bersalin Shaklee
  • Bila sebut tentang harga mesti ramai yang berkira kira berbaloi atau tidak. Dari carian yang saya lakukan, harga runcit bagi set bersalin ni macam ni. 
  • Ada lagi produk produk lain yang dapat bantu kita kaum ibu kekal bertenaga dan mengharungi hari pantang (oh, sungguh lama 44 hari dalam confinement tu) dengan selesa dan jaya. 
  • Syukur Alhamdulillah ibu dan makcik saya membantu saya menjaga anak dan ibunya sekali. 
  • Rezeki dapat ahli keluarga yang prihatin, moga Allah swt sahaja yang membalasnya. 

Ready stocks available! 
Hubungi Yaya | SID 1072506 

    PM/Whatsapp/WeChat | 017 360 4001

    COD area: Kuala Lumpur, Gombak, Taman Melewati, Wangsa Maju, Keramat, Ampang, Putrajaya,Cyberjaya, Cheras, Sri Rampai, Kg.Bharu, Sri Rampai, Jalan Tun Razak, Jalan Semarak, dll.

No comments:

Post a Comment

Ready stock ALWAYS available!!

Ready stock ALWAYS available!!