6:50 PM

GLA shaklee

Assalamualaikum semua 


Bagi sesiapa yg mementingkan kesihatan sendiri dan keluarga olehlah baca ya.. :)


Hari ni just nak share tentang GLA drpd SHAKLEE:Ni nak cerita skit tentang GLA..

Kebanyakkan GLA (gamma-linolenic acid)tersedia dipasaran dihasilkan dari Evening Primrose Oil(EPO),
manakala gGLA Shaklee diekstrak dari borage yang mengandungi lebih dari 2 kali ganda GLA dalam EPO.Borage juga adalah 3 kali lebih berkesan dr EPO.Shaklee mengekstrak GLA dari borage yang ditanam secara organik dikawasan Saskatchewan.

Setiap kapsul mengandungi lebih 300mg GLA yg mana ianya adalah sumber terbaik Omega-6.Ianya di gabungkan dengan minyak sunflower dan vitamin E untuk meningkatkan keberkesanan dan kestabilannya.Kesegaran dan keberkesannya terpelihara oleh ShakleeGuard,anti oksidan semulajadi yang dipatenkan.Biovailabilitinya dibuktikan secara klinikal dimana ia mampu menyerap dan mengadun kedalam sel tisu.

Manfaat utama:

Herba tradisi yang dipercayai-Borage adalah herba kegemaran barat.Ianya merawat ulser, mengeluarkan virus, melegakan kelesuan, membersihkan kahak, meringankan kebas urat saraf dan meningkatakan stamina.

Mengawal selia estrogen dan testosteron-GLA membentuk prostaglin untuk mengawal selia hormon lelaki dan wanita,memperbaiki simptom PMS seperti kesakitan. mood swing, retensi air dan sakit payudara.
Ready stocks ALWAYS available! 
    Hubungi Yaya | SID 1072506 
    PM fb/SMS/Call/Whatsapp/WeChat | 017 360 4001

    COD area: Kuala Lumpur, Gombak, Taman Melewati, Wangsa Maju, Keramat, Ampang, Putrajaya,Cyberjaya, Cheras, Sri Rampai, Kg.Bharu, Sri Rampai, Jalan Tun Razak, Jalan Semarak, Kuala Lumpur dan lain-lain.

PERHATIAN
Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi di laman blog saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnosis atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan. 

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari doktor atau pakar kesihatan yg berkaitan serta cuba dapatkan nasihat daripada pakar sebelum mencuba.

No comments:

Post a Comment

Ready stock ALWAYS available!!

Ready stock ALWAYS available!!