9:20 PM

Meal Shake Untuk Anak

=================================
KEISTIMEWAAN MEALSHAKES UNTUK KANAK-KANAK
=================================

# Lengkap dengan protein dan 24 jenis A-Z vitamin penting, mineral dan trace minerals yang di perlukan untuk tumbesaran.
# Mening
katkan selera makan kanak-kanak
# Meningkatkan dan menguatkan immune system kanak-kanak
# Baik untuk kanak-kanak yang ada asthma, sering demam, batuk dan selsema
# Baik untuk sistem penghadaman kanak-kanak. Mealshake tinggi kandungan serat.
# Baik untuk kana-kanak yang ada ekzema
# Anak lebih cerdas dan cergas dalam menjalani kehidupan seharian yang aktif
# Rasa vanilla yang SUNGGUH ENAK

=*=*=*=*=*=*=*=*=
TESTIMONI PENGGUNA
=*=*=*=*=*=*=*=*=

Sebelum ni anak saya kerap demam dan selsema. Bila abang demam selsema, mesti berjangkit pulak dengan si adik.
Memang letih menjaga anak-anak tak sihat ni. Setiap bulan berhabis duit beli ubat2 diorang.
Then saya try bagi mealshake pada abang. Dekat 3 bulan anak-anak saya tak demam dan selsema. Baru2 ni ada demam sikit tapi sekejap jer sihat balik.
Abang yang picky eaters sebelum ni dah mula makan banyak Sebelum ni memang susah nak makan.
MEALSHAKE MEMANG TERBAIK! Dakyah yang buruk2 pasal Mealshakes tu tak payah layan la. Lebih baik anak saya makan Mealshakes yang ada macam-macam vitamin daripada telan macam2 ubat bila dah tak sihat “
~ Puan Maiza Mazni

Untuk lain-lain TESTIMONI, BOLEH KLIK SINI :
http://yayasupermom.blogspot.com/2013/12/tambah-berat-badan-dengan-shaklee.html

===================
BERAPA LAMA BOLEH TAHAN ?
===================

>> 1 canister Mealshakes ada 544g isi kandungan.
>> Boleh tahan 1-3 BULAN







Ready stocks ALWAYS available! 
    Hubungi Yaya | SID 1072506 
    PM fb/SMS/Call/Whatsapp/WeChat | 017 360 4001

    COD area: Kuala Lumpur, Gombak, Taman Melewati, Wangsa Maju, Keramat, Ampang, Putrajaya,Cyberjaya, Cheras, Sri Rampai, Kg.Bharu, Sri Rampai, Jalan Tun Razak, Jalan Semarak, Kuala Lumpur dan lain-lain.

PERHATIAN
Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi di laman blog saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnosis atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan. 

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari doktor atau pakar kesihatan yg berkaitan serta cuba dapatkan nasihat daripada pakar sebelum mencuba.

No comments:

Post a Comment

Ready stock ALWAYS available!!

Ready stock ALWAYS available!!