12:51 AM

Collagen Powder

Okla saya nak refresh sikit2 kehebatan COLLAGEN POWDER ni

salah satu keismetiwaan collagen powder shaklee ni adalah bahan utamanya tu

bahan utama opkos si ikan merah ni

yg istimewa n special pasal ikan merah ni, boleh hidup dlm laut sedalam 5000m, bertelur dan hidup bebas dan sgt tahan lasak
bayangkan kot laut dalam mcm tu mestila yg jenis thn lasak je boleh hidup kan n hampir 0 dr pencemaran laut

ikan merah ni juga sgt elastik dan dpt kekalkan lembapann dan jisim molekul yg sgt rendah utk serapan yg unggul


Jisim molekulnya pun sangat rendah hanya 1000 dalton sahaja berbanding collagen biasa yg beratnya 30000 dalton. Jisim molekul yg rendah menyebabkan serapan lebih efisien dalam sistem badan kita

Kalau nak uji kena test beli dulu, masa nak bancuh tu bila tuang air je terus larut je tak perlu nak kacau2 sgt or shake dallam 10saat tu dah settle, so leh bayangkan kan dalam sistem badan kita tu nnt 



Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.



Terbukti dapat memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu*
 
Meningkatkan kelembapan kulit ~ 90%
Mengurangkan kekasaran & kekeringan ~ 75%
Meningkatkan dalam penampilan keseluruhan ~ 71% 
Meningkatkan kelembutan & kelicinan ~ 69% 
Meningkatkan pemakaian kekal mekap ~ 60%
Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti ~ 55%
Meningkatkan ketebalan rambut ~ 54%
Meningkatkan keserian, tona & warna kulit ~ 50%
Mengurangkan garis-garis halus & kedut-kedutan
Faedah tambahan :: menyokong kesihatan sesendi dan menguatkan tulang.Membantu mengekalkan otot di dlm mata supaya lembut.



Wow bestkan

Sebelum tu moh kita layan TESTIMONI DULU kasi uolsss tersentap terus rasa nak telan berkotak2 kolagen hehe



"umur dah 50lbh.tahun depan pencen. Haritu ada majlis kat rumah dia.. org ingat dia baru 40an"

Pic 1st bleh nampak kerut/kedut kat muka.. Dan putih pucat.. Dan mmgnampak usia sbenar dia hehe.

Pic selepas collagen 1box.. Muka nmpak tegang,muda dan bersemangat.




"Pic atas: bfore start collagen. Muka mudah terbkar walau tak kena direct ngan cuaca panas.. Selalu dia duduk kat belakang je f naik kereta

Pic tengah:after 7paket collagen.. Muka dah xbrapa nak merah2. Dah cantik ya putih sekata.

Pic bawah: pic latest(xtau collagen keberapa. tp dia belum habis 1box collagen sebab kdg dia terlupa minum..minum collagen sebelum tido). Muka dia dah nampak putih jernih..pinkish.. Nampak glowing. Muda belia"


Ready stocks ALWAYS available! 
    Hubungi Yaya | SID 1072506 
    PM fb/SMS/Call/Whatsapp/WeChat | 017 360 4001

    COD area: Kuala Lumpur, Gombak, Taman Melewati, Wangsa Maju, Keramat, Ampang, Putrajaya,Cyberjaya, Cheras, Sri Rampai, Kg.Bharu, Sri Rampai, Jalan Tun Razak, Jalan Semarak, Kuala Lumpur dan lain-lain.

PERHATIAN
Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi di laman blog saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnosis atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan. 

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari doktor atau pakar kesihatan yg berkaitan serta cuba dapatkan nasihat daripada pakar sebelum mencuba.

No comments:

Post a Comment

Ready stock ALWAYS available!!

Ready stock ALWAYS available!!