11:35 PM

Vivix Untuk Pesakit Stroke

Assalam... 

Strok ooh strok, perasan tak skrg kan drama tv melayu ni suka beno lak tunjuk adegan kena stroke n lumpuh sebelah badan termasuk muka sekali, bila daj jd stroke ni bukan shj lumpuh ye tp tubuh kita yg sebelah tu jd keras

Takut tak takut even drama je pun tp terus terang sapa kot tak takut kalau ia menyerang, nak2 strok ni tak mengenal usia tau, yg muda2 pun dah boleh kena, faktor utama ada stress dan pemakanan yg tidak seimbang



Strok atau angin ahmar adalah suatu penyakit yang amat digeruni kerana ia boleh menyebabkan lumpuh atau maut dalam tempoh yang sekejap, dan hampir tidak disangka-sangka datangnya. Strok terjadi apabila salur darah di otak pecah selepas ia tersumbat. Pengumpulan mendakan lemak, kolesterol, kalsium dan bahan-bahan lain dalam arteri menyempitkan saluran darah yang menyebabkan tekanan darah terlalu tinggi, dan akhirnya arteri ini pecah. Tanpa rawatan segera ia boleh menyebabkan lumpuh, mati sebelah badan atau kematian terus.

Namun, terdapat tanda atau simptom yang jelas seseorang itu mendapat strok, seperti tiba-tiba merasa kebas atau lemah sebelah badan, biasanya tangan dan lengan, badan tidak seimbang, tidak boleh bercakap dengan betul, mulut atau pipi menjadi herot, dan lain-lain lagi.

Oleh itu, sebagai langkah berjaga-jaga, kita semua harus mengetahui punca terjadinya strok supaya langkah-langkah untuk mengelakkannya boleh diambil, sebelum terlewat. Pencegahan lebih baik daripada mengubati.

Berikut adalah tanda2 jika sesorang hampir akan mendapat serangan stroke



Orang kata mencegah lebih baik dari mengubati kan n actually kos utk pencegahan tu jauh sgt2 lebih murah dr kos rawatan tp still ade yg masih berkira utk mengambil supplemen

Ada customer saya yg muda2 dah start tau sbb apa, sbb dia family history ada yg kena kanser, sakit jantung, strok, kencing manis so dr muda diorg sedar n mula ambil supplmen sbg langkah pencegahan



Kenapa vivix? Kerana Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polygonum Cuspidatum yang terkandung dalam Vivix itu mampu melambatkan proses penuaan, merendahkan kolestrol, mengawal tekanan darah serta mengurangkan berat badan


Apa yang istimewa sangat Vivix ini selain daripada yang di atas?
  • Semulajadi! Bebas dari pewarna tiruan, perasa, pemanis dan pengawet.
  • Ramuan yang digunakan berpotensi lebih 10 kali dari resevratrol biasa dan hanya bertujuan untuk memperlahankan penuaan sel.
  • Mengandungi lebih dari 15 polyphenol termasuk ellagitannins iaitu antioksidan semulajadi!
  • Vivix telah dipatenkan khas eksklusif hanya untuk Shaklee
  
TESTIMONI MEREKA YG DAH SEMBUH DR STROKE DGN MENGAMALKAN VIVIX





 Mungkin sblm ini ramai yg kata VIVIX ni mahal tp apalah sgt dgn harga sebotol vivix dgn nilai kesihatan anda, dapat melihat anak2 membesar, ke sekolah,masuk universiti, berkahwin dan sterusnya itu adalah anugerah yg tak ternilai

kand ade plak yg kata kalau dah mati tu mati juga, hah kan ade je kan org2 mcm ni yup ajal itu adalah ketentuan Ilahi, takkan awal dan tidak lambat sesaat pun tp kat sini saya cerita utk langkah pencegahan dan salah satu alternatif utk anda, tak salah kan berusaha utk kesihatan yg lebih baik


 Ready stocks ALWAYS available! 
    Hubungi Yaya | SID 1072506 

    PM/Whatsapp/WeChat | 017 360 4001

    COD area: Kuala Lumpur, Gombak, Taman Melewati, Wangsa Maju, Keramat, Ampang, Putrajaya,Cyberjaya, Cheras, Sri Rampai, Kg.Bharu, Sri Rampai, Jalan Tun Razak, Jalan Semarak, Kuala Lumpur dan lain-lain.

No comments:

Post a Comment

Ready stock ALWAYS available!!

Ready stock ALWAYS available!!