9:24 PM

Terima Kasih Adik

Assalam :))

lupa nak kongsi kegembiraan kami sekeluarga 
1st tahniah untuk adik bongsu 

Nur Amalina Murni Bt Muhamed 

Akhirnya berjaya dalam SPM!!
buat kali terakhir hadiah ni utk mama ngn abah yang tersayang... selepas nie dah xda lagi adik yang ambik result SPM... :)) 

20 MAC 2014 (KHAMIS), perasaan aritu hanya Allah yg tahu.. iyalaa adik bongsu nak tahu result SPM...

 yaya + mama + abah + adik ke sek Sri Puteri Cyberjaya

keputusan SPM akan diumum pukul 1100am.. segala media, cameramen semua ada..iyalaa sekolah terbaik di malaysia :)) 

ermm malas nak cerita banyak laa jom kita tgk picture ...
samapi jer kat sekolah ini laaa jadinyaa.. ia laa lama xjumpa kawan kan  






hadiah untuk mama + abah tersayang dari anak bongsunyaa... ADIK











Syukur padaMU Ya Allah....Kau Tunaikan Permintaan adikku ini... Aminn...

Kak + abe jue + amsyar doakan CikSue dapat sambung ke OBESIIIIIII...... :)) aminnnn 

Ready stocks ALWAYS available! 
    Hubungi Yaya | SID 1072506 
    PM fb/SMS/Call/Whatsapp/WeChat | 017 360 4001

    COD area: Kuala Lumpur, Gombak, Taman Melewati, Wangsa Maju, Keramat, Ampang, Putrajaya,Cyberjaya, Cheras, Sri Rampai, Kg.Bharu, Sri Rampai, Jalan Tun Razak, Jalan Semarak, Kuala Lumpur dan lain-lain.

PERHATIAN
Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi di laman blog saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnosis atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan. 

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari doktor atau pakar kesihatan yg berkaitan serta cuba dapatkan nasihat daripada pakar sebelum mencuba.

No comments:

Post a Comment

Ready stock ALWAYS available!!

Ready stock ALWAYS available!!