9:57 PM

Resipi ESP SHAKLEE & MEALSHAKE SHAKLEE....pelbagaikan untuk elakkan kebosanan...

Assalamualaikum semua...


Pagi yang mulia ini nak cerita tentang resipi ESP & Mealshake...pasti semua yang minum 2 benda alah ni kadang² mungkin dah bosan dengan minumam ini so saya bagi resipi yang bergambar untuk bagi anda rasa teruja nak try...

Ok jom tgk...

1) ESP + MILO (pagi² wajib menu ni...tak minum tak lengkap hari ku...)


2) MEALSHAKE + HL FRESH MILK STRAWBERRY 



3) MEALSHAKE + HL FRESH MILK 


4) MEALSHAKE + TROPICANA TWISTER ORANGE


5) ESP + SUNKIST ORANGE (tengok siap ade pulp lagi..yummy nye..)


6) MEALSHAKE + ESP + BUAH BERI (blend all together buat macam smoothies)




7) MEALSHAKE + HL MILK + YOGURT + BUAH² (KIWI+DRAGON FRUIT+STRAWBERRY)


8) ESP + MARIGOLD PEEL FRESH GUAVA



9) ESP + SUNQUICK 





Semalam buat MEALSHAKE + TROPICANA BLACKCURRENT utk suami ....tapi lupa snap picture la...

Anda boleh pelbagaikan ESP & MEALSHAKE anda dengan mengikut kemahuan & citarasa anda cuma JANGAN :


         | CONSUME MEALSHAKE & ESP dengan MINUMAM BERKAFEIN                                                          (kopi, teh, nescafe,etc) |

SEBAB...


KAFEIN menghalang penyerapan nutrien dari MEALSHAKE & ESP...selain itu anda juga DILARANG KERAS makan minuman berkafein dengan sebarang vitamin...


So JOM TRY...

Sharing IS Caring...

Ready stocks ALWAYS available! 
    Hubungi Yaya | SID 1072506 
    PM fb/SMS/Call/Whatsapp/WeChat | 017 360 4001

    COD area: Kuala Lumpur, Gombak, Taman Melewati, Wangsa Maju, Keramat, Ampang, Putrajaya,Cyberjaya, Cheras, Sri Rampai, Kg.Bharu, Sri Rampai, Jalan Tun Razak, Jalan Semarak, Kuala Lumpur dan lain-lain.

PERHATIAN
Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi di laman blog saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnosis atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan. 

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari doktor atau pakar kesihatan yg berkaitan serta cuba dapatkan nasihat daripada pakar sebelum mencuba.

No comments:

Post a Comment

Ready stock ALWAYS available!!

Ready stock ALWAYS available!!