7:08 PM

Berat Turun Dengan Set Kurus Shaklee

Sebut nak kurus, memang ramai orang yang nak kurus, nak badan cantik, potongan menawan, berat ideal dan sebagainya. Dek ekoran daripada situasi sebegini, banyaklah produk-produk pelangsingan di pasaran sekarang. Macam-macam jenis, macam-macam bentuk dan macam-macam mitos. Ada iklan yang saya tengok di facebook hari ni makan produk kurus, esok dah kurus slim melim. Dalam masa 1 hari dah berbelas-belas kg turun. Betul ke macam tu? Ada side effect tak di kemudian hari? Saya pernah baca artikal, pakar nutrisi mengatakan tiada satu pun produk yang memberikan kesan dalam masa yang terlalu singkat melainkan produk tersebut berasaskan dadah dan berbahaya!!! So be careful ya. 


Ramai yang inginkan perubahan bentuk badan macam ni kan. At the same time confuse dengan macam-macam produk kurus sampai tak tahu dah nak ambik yang mana. So, saya akan rungkaikan kekeliruan anda semua dengan slimming set dari shaklee. Slimming set shaklee antara set yang paling laris di kalangan rakyat Malaysia ni. Malaysia kan negara yang paling ramai rakyatnya yang obesiti. Alhamdulillah ramai yang dah celik vitamin sekarang. Dan memilih shaklee sebagai pembantu yang selamat, berkesan dan semulajadi. 

Apa yang buatkan set slimming shaklee ni sangat BERKESAN??

1. ESP (Soy Protein Isolate Powder) :
  • Memberi rasa kenyang lebih lama. Pengambilan ESP membantu anda untuk menjaga nafsu makan dan dapat mengelakkan anda dari makanan ringan yang tidak berkhasiat 
  • Membantu membakar lebih 35% kalori dan membantumenjaga otot bagi menghalang semula berat naik dengan mudah 
  • Mempercepatkan penghasilan susu dan memekatkan susu ibu. Ni part yang paling ramai ibu-ibu suka.. Walaupun sedang berdiet, ESP membantu anda membekalkan susu yang cukup untuk anak tersayang 
  • Bukan itu aje, ESP juga membantu anda mendapatkan kulit yang lebih cantik, menghilangkan parut dan menegangkan payudara 
2. OMEGA Guard Shaklee
  • Omega 3 berupaya meningkatkan metabolisma badan. 
  • Kandungan Omega 3 di dalam darah juga memberi kesan tindakbalas kepada tubuh supaya mengguna lemak-lemak di badan sebagai punca tenaga. 
  • Minyak ikan (Omega 3) ini juga mampu mengawal nafsu makanbagi mereka yang mahu membuang lemak di badan. 
  • Kunci kejayaan bagi menurunkan berat badan adalah kebolehan seseorang mengawal selera makan. Leptin (di dalam Omega 3) inilah yang akan beri signal kepada otak dan mengehadkan rasa lapar seseorang. 
3. Lecitin
  • Memecahkan lemak dan kolesterol dalam badan. 
  • Mana-mana lemak yang tidak diingini akan dibuang oleh lecitin ini. Macam penyerap lemak gitu. Terutama tang perut yang menyimpan lemak tu, yang terserlah kebuncitannya itu, sangat sesuai ambil lecitin ini. 
4. Alfalfa

  • Digelar raja segala tumbuhan. 
  • Khasiatnya yang membantu melawaskan pembuangan kerana adanya fiber di dalamnya. 
  • Pembantu kepada lecitin, ia membantu lecitin dengan membawa keluar lemak-lemak dan kolesterol dari badan. Pembantu yang baik! 
  • Merupakan pakar detox kerana berupaya menyahkan bahan-bahan bertoksik dalam badan. 
5. Herblax
  • Agen pencuci usus. 
  • Mana-mana saki baki bahan yang tidak diingini pada usus akan dibersihkan. 
  • Bukan tu saja, herb-lax ni sangat best sebab boleh mengempiskan perut yg buncit. 
Untuk mendapatkan kesan yang paling cepat dan pantas dan berkesan, memang sangat disarankan untuk mengambil 1 set penuh ni. Yang budget pon ada jugak iaitu lecithin + alfalfa aje. Tapi kesannya tidak sepantas yang full set ni lah. Tapi, kesannya memang berbaloi-baloi dan memuaskan hati. Hari ni anda makan, esok pagi akan flush dan hasilnya memang sangat terbaik. Cuci usus tu penting untuk buang toksin so nanti senang vitamin nak diserap so barulah produk tu akan memberikan kesan yang optimum. 

Ready stocks ALWAYS available! 

Hubungi Yaya | SID 1072506 
PM/Whatsapp/WeChat | 017 360 4001

COD area: Kuala Lumpur, Gombak, Taman Melewati, Wangsa Maju, Keramat, Ampang, Putrajaya,Cyberjaya, Cheras, Sri Rampai, Kg.Bharu, Sri Rampai, Jalan Tun Razak, Jalan Semarak, Kuala Lumpur dan lain-lain.

No comments:

Post a Comment

Ready stock ALWAYS available!!

Ready stock ALWAYS available!!