9:42 PM

Kurus Dengn Cinch Shakes Shaklee (testimoni Cinch Shakes)

Sedang mencari satu minuman PROTEIN SHAKE yg boleh kontrol mkn sbb uolss terlalu mkn banyak skrg dan boleh bg rasa kenyang yg lama


Hah harini saya nak cerita lebih lanjut mengenai CINCH SHAKE MIX shaklee ni. Cinch ni bukan ubat kurus ye tp minuman yg kaya dgn protein n serat utk bg rasa kenyang yg lama di samping dapat mengekalkan otot semasa kita berdiet. Diingatkan jika kita mmg hadapi masalah berat badan dalam kategori OVERWEIGHT kita perlukan protein semasa berdiet supaya badan tidak geleber dan semakin firm dan kulit juga tidak kusam even semasa berdiet


Mengurangkan berat badan menjadi semakin sukar walaupun ia nampak mudah.
Dan sebab itulah, SHAKLEE yang telah berpengalaman selama lebih 50 tahun dalam bidang nutrisi menjadikannya suatu yang lebih MUDAH & SELAMAT dengan CINCH SHAKE MIX. 

CINCH SHAKE MIX mengandungi leucine yang merupakan otot yang membina asid amino yang terdapat dalam protein tertentu. Ujian klinikal yang telah dibuat ke atas formula leucine telah menunjukkan dapat mengekalkan 100% jisim otot tanpa lemak (lean muscle mass).
Mereka yang telah menjalani program ini telah kehilangan lemak, berat, inci dan pada masa yang sama mengekalkan otot mereka. 
Ini bermakna, walaupun anda sudah mendapat berat yang ideal, kulit dan otot anda tidak akan menggeleber.

Cinch Shake memberi jawapan segera dan sihat kepada persoalan 

"Apa yang harus saya makan untuk sarapan pagi?" atau 
"Apa yang harus saya makan untuk makan tengah hari?"

Cinch Shake merupakan minuman yang sungguh lazat dan berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati di samping mengurangkan berat badan. Rumusan proprietary kami diperkaya dengan Leucine iaitu asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch Shake membantu anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda.

Setiap kali anda menikmati Cinch Shake, anda akan memperolehi 24 gram protein dan ini adalah penting. Mengapa? Ini kerana protein digunakan untuk membina otot yang boleh meningkatkan metabolisma anda dan membakar kalori. Makanan yang kaya dengan protein juga dapat menahan kelaparan, ini boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan ringan di antara waktu makan. Dan tidak ketinggalan juga terhadap kandungan leusina dan zat-zat yang diperlukan oleh badan anda. 

  • Memberikan khasiat seperti satu hidangan tetapi dengan rasa seperti santapan manis/ pencuci mulut
  • Mengandungi Cinch Pro iaitu suatu campuran protein eksklusif yang diperkaya dengan asid amino leusina
  • Diperkaya dengan Leucine untuk memelihara otot semasa anda mengurangkan berat badan
  • Terdapat 24 gram protein dalam setiap sajian bagi membolehkan anda berasa puas dan kenyang
  • Mempunyai kandungan serat yang tinggi iaitu 6 gram dalam setiap sajian
  • Nilai glisemia yang rendah untuk mengekalkan paras gula dalam darah yang normal dan mengekalkan tenaga
  • Memberi 35% atau lebih Nilai Harian (Daily Value) bagi 21 vitamin dan mineral yang penting
  • Tiada perisa, pewarna atau pemanis buatan
  • Soya bukan GMO

Kebaikan cinch:

  • Memberikan rase kenyang berjam-jam lamanya
  • Mengurangkan selera makan bagi anda yg tak boleh control nafsu makan
  • Menberi tenaga berpanjangan so anda tak cepat penat walaupun melakukan pelbagai aktiviti harian
  • Meningkatan metabolisme badan
  • Memelihara otot bagi mengelakkan anda gemuk semula dgn cepat bila dah kurus
  • Anda boleh mengambil carbo spt nasi dsb tetapi dgn kadar yg sedikit 
  • Menghilangkan lemak yg berlebihan dan mengurangkan inci pada badan


 CINCH SHAKE ni ada 3 perasa ye VANILLA, CHOCOLATE DAN CAFE LATTE. yg jd peberet ramai yg order biasanya CHOC dan CAFE LATTE, saya yg xberapa suka nescafe ni pun leh jatuh cinta dgn perisa cafe late tu mmg sedap tau, utk ibu yg menyusu mcm saya at least kena campur dgn ESP dulu, bukan setakat kenyang malah boleh shape kan blk body yg dah gelebeh2 after bersalin dulu coz CINCH SHAKE ni lebih cepat kesannya dr ESP
Kebanyakan customer yg dah cuba CINCH SHAKE ni akan alami perubahan besar dr segi inci dulu the kg sbb tula digelar CINCH sbb ia akan tolong kita utk kurangkan ukur lilit sambil membakar kalori dan membentuk otot, jd jika anda dah mula ambil CINCH ni stat amek ukuran dalam inci dulu, ukur pd bhgn yg bermasalah biasanya pinggang dan pinggul so that bila kg tak turun tu jgn hampa sgt kira inci pula, Mereka yg ambil CINCH ni mmg biasanya akan rasa seluar tu longgar dan bhgn atas lengan tu mengecik hah tu yg bestkan even kg tak turun byk to badan tu jd shape blk  


TESTIMONI MEREKA YG DAH BERJAYA CINCHED DOWN


TERUJA DGN KHASIAT CINCH SHAKE 

Ready stocks ALWAYS available! 
    Hubungi Yaya | SID 1072506 

    PM/Whatsapp/WeChat | 017 360 4001

    COD area: Kuala Lumpur, Gombak, Taman Melewati, Wangsa Maju, Keramat, Ampang, Putrajaya,Cyberjaya, Cheras, Sri Rampai, Kg.Bharu, Sri Rampai, Jalan Tun Razak, Jalan Semarak, Kuala Lumpur dan lain-lain.

No comments:

Post a Comment

Ready stock ALWAYS available!!

Ready stock ALWAYS available!!