8:03 PM

Kecantikan bermula dari dalam...JOM TENGOK!!

Salam semua..

Biasa dengar KECANTIKAN DILUAR BERMULA DARI DALAM?
haaa.... confirm anda semua tahu sgt perkara ni kan?
Terutama kaum wanita yang takkan lari dari kecantikan...
Cantik utk SUAMI jgk kan? Kalau tak, orang lelaki ni paham2 laa... asal nampak kulit licin je, bulat bijik mata nak tengok.. kan?
So, apa kata, kali ni, try Set Kecantikan Kulit dari Shaklee.. Kenapa saya syorkan ni?
Jom gali ilmu disini...

American Academy of Dermatology (AAD) telah membuat kajian tentang kegunaan VITAMIN E, VITAMIN C DAN B COMPLEX dalam bidang kecantikan kulit.
Peranan Vitamin E dalam kecantikan kulit:
✿Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
✿Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu
✿Menjaga kelembapan kulit
✿Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel

Peranan Vitamin C dalam kecantikan kulit:
✿Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya
✿Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit
✿Mencerahkan kulit

Peranan Vitamin B Complex dalam kecantikan kulit:
✿Sebagai pelembap
✿Mencegah pigmentasi
✿Melambatkan tanda penuaan
✿Mengubati jerawat

Kombinasi Vitamin E, B Complex dan Vitamin C menghasilkan:
✿Mengurangkan kedutan dan pembentukan garis-garis halus
✿Mencegah penuaan
✿Menjadikan kulit lebih kenyal
✿Mencerahkan kulit
✿Menjaga kulit dari sinaran UV
✿Mengurangkan parut jerawat
✿Menjadikan wajah bersinar dan bermaya
✿Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan
✿Menjadikan wajah lebih berseri
✿Bukan itu saja, malah anda akan rasa lebih sihat dan bertenaga kerana gabungan vita C dan Vita E merupakan antioksidan yang hebat untuk melawan radikal bebas dalam tubuh kita. B Complex pula menukarkan makanan kepada tenaga, menjadikan kita lebih bertenaga selepas makan.


Nak tahu rahsia kulit yg mulus??? Dapatkan SET VITAMIN KECANTIKAN SHAKLEE.. Sesungguhnya kecantikan bermula dari dalam..

Ready stocks ALWAYS available! 
    Hubungi Yaya | SID 1072506 
    PM fb/SMS/Call/Whatsapp/WeChat | 017 360 4001

    COD area: Kuala Lumpur, Gombak, Taman Melewati, Wangsa Maju, Keramat, Ampang, Putrajaya,Cyberjaya, Cheras, Sri Rampai, Kg.Bharu, Sri Rampai, Jalan Tun Razak, Jalan Semarak, Kuala Lumpur dan lain-lain.

PERHATIAN
Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi di laman blog saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnosis atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan. 
Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari doktor atau pakar kesihatan yg berkaitan serta cuba dapatkan nasihat daripada pakar sebelum mencuba.

No comments:

Post a Comment

Ready stock ALWAYS available!!

Ready stock ALWAYS available!!