8:16 PM

Cinch Tea Atasi Masalah Metabolisma Rendah

Cinch Tea Cinch Tea mau ku seru je nama ni je selalu bg korang pun teruja dgn khasiatnya yg mengancam tu, bukan sahaja untuk energy booster tp metabolisma booster tu yg x tahan sgt tu, bila minum ni mcm terus rasa bertenaga je tau almaklum dok rumah ni buat keja dr pg sampai mlm, kang ptg2 tu dah startla agak lemaunya haha tp bila pekena cinch tea ni terasa segar bugar gitu then tau2 seluar longgar ahaha mmg best kan

Keistimewaan cinch tea ni saya dah cerita kat sini tau

Cinch Tea ni gabungan dari teh merah, hijau dan putih

Teh-teh merah, hijau dan putih ni digunakan sejak zaman berzaman dalam perubatan Cina. Antara kegunaanya:

  • Anti-mikrob
  • Imunostimulan
  • Anticarcinogenic
  • anti-inflammatory
  • perlindungan terhadap penyakit jantung
  • Anti oksidan – perlindungan dari kanser
  • Mengubati lukemia (laporan dari Mayo clinic)
  • Mengawal kerosakan DNA
  • Menurunkan paras kalori dan kolesterol
  • Detoxifiers
  • Stmulator tenaga &  kehilangan lemak
 

8 KEBAIKAN MATCHA GREEN TEA



  • Anti Oksidaan yg tinggi
  • Awet Muda
  • Mengurangkan Paras Kolestrol
  • Menaikkan Metabolisma dan Membakar lemak
  • Untuk Minda yg lebih baik
  • Detox yg baik
  • Meningkatkan Tenaga
  • Menstabilkan Paras Gula

Matcha Green tea adalah kandungan utama dalam CINCH TEA dan menggunakan teh yg gred tetinggi dari Jepun dan berupaya menaikkan metabolisma hingga 4 kali ganda pastu ada tambahan TAURINA lg yg menggalakann metabolisma dan tambahan white tea dan red tea yg mampu membakar lemak dan efektif

Ready stocks ALWAYS available! 
    Hubungi Yaya | SID 1072506 
    PM fb/SMS/Call/Whatsapp/WeChat | 017 360 4001

    COD area: Kuala Lumpur, Gombak, Taman Melewati, Wangsa Maju, Keramat, Ampang, Putrajaya,Cyberjaya, Cheras, Sri Rampai, Kg.Bharu, Sri Rampai, Jalan Tun Razak, Jalan Semarak, Kuala Lumpur dan lain-lain.

PERHATIAN
Segala testimoni atau penulisan tentang produk yg dikongsi di laman blog saya ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnosis atau menyembuhkan apa jua penyakit/ masalah kesihatan. 

Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari doktor atau pakar kesihatan yg berkaitan serta cuba dapatkan nasihat daripada pakar sebelum mencuba.

No comments:

Post a Comment

Ready stock ALWAYS available!!

Ready stock ALWAYS available!!